תמי עיתונאית ובלוגרית עוסקת במזון שנים רבות. מופיעה, מרצה ומדברת על הקשר בין אוכל, אירוח, איכות חיים וחיי חברה, על הקשר בין כלכלה, אכילת יתר והמצב בבנק ומיתוסים על תזונה נכונה. הופעותיה:
"עשרת הדברות לאירוח שפוי מבט משועשע ומרענן על משפחות, אירוח ובישול ביתי מטובל בסיפורים אישיים ומצחיקים.
"סודות בין הסירים והספרים" הצצה מצחיקה ונוגעת ללב על החיים של "הבת של..".
"הבית כעסק כלכלי" נקודות מבט נוספות על הקשר בין תזונה לצרכנות נבונה, חינוך, גבולות ודוגמא אישית. על הקשר בין ה'אובר-ווייט' ל'אובר-דרפט' ואיך תיקון האחד פועל לטובת השני .
"חשיבה ירוקה במטבח" לכל מי שאיכות הסביבה ואקולוגיה יקרה ללבו.
"תזונת פליאו" - הפרדיגמות הישנות של פרמידת המזון לא הוכיחו את עצמן. מחקרים חדשים וחדשניים בתחום מאירים באור חדש ומפתיע מה נכון וכדאי לנו לאכול. יש כבר הוכחות בשטח מאנשים שעברו לתזונת פליאו. הרצאת מבוא עם הסברים ומחקרים. תמי מלווה אנשים לעבר הבריאות שלהם כבר מעל שנה עם תוצאות בשטח.
מתאים לחוגי בית, חדרי מורים, צוות גנים, ועדי עובדים, ערבי גיבוש לחברות ואירגונים, כנסים והשתלמויות.